Page 1 of 1

help with avira command line

PostPosted: Wed Nov 20, 2013 2:16 pm
by jessebarto
can someone help me set up avira command line scanner? http://www.avira.com/en/download/produc ... ner-scancl. basically just wanting it to update, full scan, and clean, and remove itself if needed. would be nice to have a log as well.

Re: help with avira command line

PostPosted: Tue Nov 26, 2013 10:28 am
by neonicacid
In Ketarin
URL: http://dl.antivir.de/down/vdf/ivdf_fusebundle_nt_en.zip
After Download Command: 7z x "{file}" -o"..\scancl-win32\scancl-1.9.161.2\" -y

In D7
URL: http://professional.avira-update.com/pa ... -win32.zip
Filename: scancl-win32.zip
App Path: scancl-win32\scancl-1.9.161.2\scancl.exe
App Command-line Parameters: --log="Avira_ScanCL_Log_%date%.txt" --allhard --allboot --fixallboot --withtype=all --heurlevel=3 --defaultaction=clean,delete --suspiciousaction=clean,delete --colors --stats --verboselog --logformat=singleline

Re: help with avira command line

PostPosted: Tue Nov 26, 2013 12:13 pm
by Nick
EDIT: blast it. scancl-1.9.161.2 as a directory name of the extracted zip will certainly change in the future perhaps more often than I'm willing to keep track of. would need to think of a better method for implementing this...

EDIT2: no problem with the above after some custom apps modification, but the real problem is that Avira requires a separate supporting file download for it all to work... :( If it were all within the same download this would be doable, but as it isn't, I'm going to stick a fork in this idea.