Auto run audit

Feature suggestions for d7x
Forum rules
1. Try to give more than you take, when possible.
2. Start a new topic for a unique suggestion.
3. SEARCH THE FORUMS BEFORE STARTING A NEW TOPIC.

Re: Auto run audit

Postby laplandz » Tue Jun 24, 2014 10:57 am

xide wrote: Isn't all that information already in the info report? However if I understand correctly this nirsoft app may work for what you need. http://www.nirsoft.net/utils/nircmd.zip
You could add it to your audit custom apps menu. I Hope that helps for now.


Cheers Xide, it is in the info report, just trying to add that Glitter to the work report ;) well as glittery as the system info is :shock:
.. ...
I can walk on water, but I can’t perform miracles.
laplandz
 
Posts: 299
Joined: Tue Nov 05, 2013 5:43 pm
Location: England

Re: Auto run audit

Postby xide » Tue Jun 24, 2014 12:29 pm

laplandz wrote:
xide wrote: Isn't all that information already in the info report? However if I understand correctly this nirsoft app may work for what you need. http://www.nirsoft.net/utils/nircmd.zip
You could add it to your audit custom apps menu. I Hope that helps for now.


Cheers Xide, it is in the info report, just trying to add that Glitter to the work report ;) well as glittery as the system info is :shock:


LOL! Well I can't argue with that.
:lol:
If I had a world of my own, everything would be nonsense.....Who in the world am I? Ah, that's the great puzzle. I'm afraid I can't explain myself, sir. Because I am not myself, you see?
User avatar
xide
 
Posts: 450
Joined: Tue Mar 19, 2013 12:43 am

Re: Auto run audit

Postby xide » Thu Jan 15, 2015 12:39 pm

I know this is rather old and was about to post this suggestion again until I realized (predictive text lol) I already did long ago. Since the full auto seems to always break on me, i figured this would be the best way.
If I had a world of my own, everything would be nonsense.....Who in the world am I? Ah, that's the great puzzle. I'm afraid I can't explain myself, sir. Because I am not myself, you see?
User avatar
xide
 
Posts: 450
Joined: Tue Mar 19, 2013 12:43 am

Re: Auto run audit

Postby Nick » Fri Jan 16, 2015 8:51 am

xide wrote:I know this is rather old and was about to post this suggestion again until I realized (predictive text lol) I already did long ago. Since the full auto seems to always break on me, i figured this would be the best way.


?? what is it in Audit Mode that you need to run automatically, and circumstances/when/why/how ?? I'm not following the intended usage, or rather why you are referring to this being some type of solution to full auto breaking (?how?) for you.
Author of d7x and other PC technician's tools. http://www.d7xTech.com

Image
User avatar
Nick
Site Admin
 
Posts: 2768
Joined: Mon Nov 19, 2012 7:54 pm

Re: Auto run audit

Postby xide » Fri Jan 16, 2015 9:31 am

Basically for me I want it to run "installed apps" and "history" along with the info report I already have it set to collect when d7ii starts. This will allow me to point out (in case i forget to collect this info) to show my client what programs were remove (due to them being malicious) and also I can point out the several porn sites (or others) they visited as a possible area they got infected from, so they know not to go there again.

So it will help in case I forget and I just started the malware removal to find out ccleaner along with duninstaller has already run and that info is lost.
If I had a world of my own, everything would be nonsense.....Who in the world am I? Ah, that's the great puzzle. I'm afraid I can't explain myself, sir. Because I am not myself, you see?
User avatar
xide
 
Posts: 450
Joined: Tue Mar 19, 2013 12:43 am

Re: Auto run audit

Postby bitznpcz » Fri Jan 16, 2015 1:30 pm

+1 on this. I have run cleanup tools, then been asked "why did I get infected?". Would be useful to point out the dodgy websites/downloads...
User avatar
bitznpcz
 
Posts: 37
Joined: Fri Aug 09, 2013 2:29 am
Location: Chesterfield, UK

Previous

Return to d7x Feature Suggestions