Page 1 of 1

Refresh Button

PostPosted: Wed Mar 27, 2013 1:54 pm
by unclebuck
Could you add a refresh button to the Your PC Health screen? Something similar to D7.

Example: Had to Fix Internet for a computer that had not internet connectivity. It ran and repaired and fixed the internet connection. But now the PC Health screen still display RED not GREEN and Internet Access is still indicated as Disconnected, not connected.

Thanks, GT

Re: Refresh Button

PostPosted: Wed Mar 27, 2013 2:12 pm
by Nick
Yeah man, I'll do better than that, I'll make it an automatic refresh after the fix internet button.

I'll also provide a manual refresh button (click on the red/green status ball in the top right corner of the health frame.)

Look for those changes next release.

Re: Refresh Button

PostPosted: Wed Mar 27, 2013 2:19 pm
by Nick
Actually, the health check refresh is in fact already automatic after the fix button -- but perhaps it happens too quickly, before Windows gets a change to get it's act together. I'll add a 5 second delay in there.

Also, I decided to make the big ball button a double-click to refresh if that's ok.

Re: Refresh Button

PostPosted: Wed Mar 27, 2013 5:03 pm
by Marshall
got a pop-out menu when u hover over the ball? I love those in the dApps..saves me from hitting up the manual online and searching, and searching, and searching, and then making a post, and then emailing you 50 times.